Gyereknapi móka a Tigrisekkel

A Nyíregyháza Tigers egy színes programokkal tarkított napot tart a gyerekeknek az MG-pályán május 27-án, vasárnap.

A Tigrisek számára nagyon fontos az utánpótlás. Ennek képzésére minden évben nagy hangsúlyt fektet a csapat. Ám vasárnap, gyereknapon most nem csak az lesz a legfontosabb, hogy sokan megismerkedjenek az amerikaifocival, hanem hogy jól is érezzék magukat. A Tigers családi napján ugyanis a gyerekek kerülnek a középpontba. Több játékos vetélkedőn és ügyességi feladatokon is részt vehetnek a kilátogatók, illetve a csapat játékosaival is megismerkedhetnek. Emellett felpróbálhatják a felszereléseket is.

Az eseményre a csapat mindenkit szeretettel vár! Ezen a napon lehetőség nyílik csatlakozni a Nyíregyháza Tigers utánpótlás csapatához is. Az együttes ugyanis szeretné bővíteni U19-es csapatát, amely ősszel elindul majd a korosztályos bajnokságban. Valamint egy női csapat kialakítását is meg szeretné alapozni a klub, így a hölgyeket is szeretettel várják az eseményre!

A „Gyereknap a Tigrisekkel” elnevezésű esemény május 27-én vasárnap délelőtt 10-kor kezdődik az MG-pályán és 12 óráig tart. A helyszínre a belépés a Hímes utca végén lehetséges.

Fotók: Bora Tamás, Németh Kristóf

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.