Megkezdjük a szezont a gladiátorokkal

A Budapest Titans érkezik majd Debrecenbe. A mérkőzésen a Nyíregyháza Tigers játékosai is pályára lépnek.

Eljött a tigrisek számára is a várva várt pillanat, és elindulhat a szezon. A szabolcsiak idén is a DEAC Gladiatorsszel karöltve vágnak neki a TD Store Divízió I. küzdelmeinek.  Az első ellenfél a Budapest Titans lesz Debrecenben.

Ebben az esztendőben is tíz játékos csatlakozott a Tigerstől. Ugyan a tavalyi csatlakozókhoz képest változott a nyíregyházi kontingens, ám nagy visszatérőként lehet említeni Panykó Patrikot, aki rengeteg rehabilitációs munkát követően ismét pályára léphet másfél év kihagyás után. Nem mellesleg jó formában érezheti magát. Suller Ádám is játékra kész állapotban van. Egy komolyabb térdsérülést követően térhet vissza, amelyet még az egyetemi válogatott egyik felkészülése alatt szenvedett el. Számára egy kicsit nehezebb volt a felépülés, ugyanis a műtét, majd az ezt követő rehabilitációs időszak a koronavírus-járvány idejére tevődött. Azonban a rengeteg munkát követően újra bevetésre készen áll.

A Budapest Titans viszont nem lesz könnyű ellenfél. A fővárosi gárda már túl van egy összecsapáson, amin az elmúlt három kiírás döntősét, a Szombathely Crusherst legyőzte (19-6). A titánok keretében két import játékos is van, akik jelentős erősítésnek számítanak. Ezen kívül a Divízió II-es Jászberény Wolverinesből is csatlakozott néhány tehetséges játékos, akikkel teljessé vált a keret.

A DEAC Gladiators – Budapest Titans összecsapás április 25-én, vasárnap 16 órakor kezdődik a Dóczy utcai Sportközpont műfüves pályáján. A találkozó zárt kapus lesz, de a szurkolók majd élőben követhetik a találkozót az alábbi linken.

Fotók: Bellon Bíborka

A Nyíregyháza Tigers kölcsönjátékosai: Axman Andor, Bodnár Dániel, Erdélyi Áron, Hüse Csongor, Mihalik György, Panykó Patrik, Román Dávid, Sőrés László, Suller Ádám, Taraszenkó Alex

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.