Tagtoborzót tartottak a tigrisek

Többen is részt vettek a Nyíregyháza Tigers try-outján, ahol a sportág jellegzetességeivel ismerkedhettek meg az érdeklődők.

A koronavírus-járvány harmadik hullámának lecsengését követően, illetve a kormány enyhítő intézkedéseinek köszönhetően újfent toborzót tarthatott a szabolcsi amerikaifutball-csapat vasárnap.

Több érdeklődő is kilátogatott az eseményre, ahol a Nyíregyháza Tigers vezetői és játékosai is bevezették őket a tojásfoci rejtelmeibe. A try-out egy kisebb bemelegítéssel kezdődött, ami után már a sportág mozgásvilágába vezették be a résztvevőket. A fiatalok megismerkedhettek a labdával is, hiszen elkapó gyakorlatokat végezhettek. Ezt követően kicsik és nagyok egyaránt kipróbálhatták, hogyan kell szerelni. A nap megkoronázásaként pedig egy kis kontakt nélküli játék következett, amit nagyon élveztek a résztvevők. A nap végén pedig az érdeklődők felpróbálhatták a felszereléseket, és igazi amerikai futballistáknak érezhették magukat. Az eseményről képgaléria is készült, amit itt tekinthetnek meg.

A Nyíregyháza Tigersnél egyébként hamarosan beindulnak ismét az edzések, hogy az újonnan érkezettek minél hamarabb megtanulják a sportág alapjait. Erről majd hamarosan tájékoztatást ad a klub.

Fotók: Makranczi László

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük