Pannon Bowlban szerepelnének a tigrisekkel felálló gladiátorok

A DEAC Gladiators ismét a Budapest Cowbells 2-vel néz szembe, ám ezúttal a fővárosban.

A szezon eddig Debrecenben a vártnál sokkal jobban alakult és szombaton akár még jobbra fordulhat. Ebben a Nyíregyháza Tigers játékosai is tevékenyen részt vállalnának. Sokat tettek azért, hogy eljussanak a cívisvárosiak a legjobb négy közé, és minden beleadnak, hogy a remek széria folytatódjon.

A tigrisek meccsről meccsre magabiztos teljesítményt nyújtottak az alapszakaszban. Panykó Patrik mondhatni másodvirágzását éli idén, hiszen több labdaszerzése is volt a megannyi jó meglátásai és szerelései mellett. Emellett Suller Ádám egyre jobban kezdi felvenni a ritmust sérülését követően. Mihalik György pedig a tőle megszokott rutinnal és elhivatottsággal lépett pályára minden egyes összecsapáson. És ez csak a védelem. A támadósorban pedig Roman Boguslawskyi termeli a touchdownokat, míg Román Dávid rendkívül fontos pillanatokban mutatott elkapásokat és szerzett hatpontosokat. Ehhez a magabiztos teljesítményhez pedig egyértelműen hozzásegített a támadófal, ahol Sőrés László és Vitaly Melnyk betonbiztosan védi a mindössze 17 éves irányítót, Demkó Balázst. Nem is lehet más elvárás az együttestől, minthogy folytassa a jó sorozatát és kvalifikálja magát a Pannon Bowlba.

A Budapest Cowbells 2 ugyan az első helyen végzett a nyugati csoportban többek között olyan csapatokat is legyőzve, mint a Szombathely Crushers vagy a Budapest Titans, de a legutóbbi két összecsapása nem sikerült fényesen. A kolomposok ezeken a találkozókon összesen 104 pontot kaptak (49-et a Gladiatorstől, 55-őt a Miskolc AFT-től). Azonban a fővárosiak szombaton biztosan jobban felszívják magukat, már csak azért is, mert hazai közönség előtt játszanak.

A Budapest Cowbells 2 – DEAC Gladiators találkozó július 3-án, szombaton délután 15 órától lesz a Tichy Lajos Sportcentrumban. A mérkőzésről lesz livestream közvetítés is, amelyet az ellenfél a későbbiekben oszt majd meg.

Fotók: Bellon Bíborka

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük