Újra edzésbe álltak a tigrisek

Az elmúlt hétvégén ismét toborozott a szabolcsi együttes, de talán még fontosabb hír, hogy a Tigers ismét elkezdte a munkát.

Egyre többen érdeklődnek az amerikai futball iránt, aminek köszönhetően a Nyíregyháza Tigers vezetősége úgy döntött, hogy ismét elindítja az edzéseket. Mihalik György klubelnök vezényletével az újonnan érkezettek már az amerikai futball alapjait tanulják. A munkába pedig a csapat tagjai is becsatlakoztak, hogy segítsék az újoncok képzését és fejlődését.

Ám ezen kívül a Nyíregyháza Tigers folytatta a csapatépítést az elmúlt hétvégén egy újabb try-out megszervezésével. Az eseményen ismét megjelent néhány érdeklődő. A toborzón az újonnan érkezettek beleshettek az amerikai futball világába. A bemelegítés után az újoncok megismerkedhettek a labdával és elkapó feladatokat végeztek. Ezt követően pedig a csapat játékosainak és edzőinek segítségével a szerelési gyakorlatok következhettek. Majd a toborzó lezárásaként az érdeklődők felpróbálhatták a sisakokat és a vállvédőket is.

Viszont a tigrisekhez nemcsak toborzón keresztül lehet csatlakozni. Az edzések ugyanis nyíltak, így bárki megtekintheti, hogy milyen munka folyik a Tigersnél. Minden héten kedden és csütörtökön, egyaránt 18 órától vannak tréningek a Hímes utca 47. alatt található MG-pályán, ahova a Lovarda felől tudnak belépni a sportolni vágyók.

Képek: Mihalik György, Szepesvári Géza

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük